28.6.07

H EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ

Του πήρε έναν ολόκληρο μήνα να ανακαλύψει τα διπλανά σπίτια, τα διπλανά χωράφια, τους απο κάτω δρόμους, να γνωριστεί με τους άλλους, να τσακωθεί με όλους, να κάνει φιλίες. Έναν ολόκληρο μήνα το ένστικτο τον οδήγησε στην φύση και τον συμφιλίωσε με την πραγματική του φύση. Αυτή του αιλουροειδούς. Κυνήγησε, πείνασε, δίψασε, κοιμήθηκε στα δέντρα. Κινδύνευσε. Επιβίωσε.

Του πήρε έναν ολόκληρο μήνα για να γυρίσει τελικά στις 4 τα ξημερώματα τραγουδώντας "Oh baby baby it's a wild world" και να φωνάξει με όλη του τη δύναμη "Μαμά, γύρισα άφησε με να μπω στο σπίτι".

Φυσικά η μαμά τον ξαναέβαλε στο σπίτι. Μαζί με την σκόνη του, τους ψύλους του, τα χόρτα πάνω στη γούνα του. Κοιμήθηκαν μαζί στον καναπέ όπως παλιά.

Το πρωί στη βεράντα ήταν και ο επισκέπτης - γάτος. Κοιτάχτηκαν για λίγο, έδωσαν ένα φιλί ο ένας στον άλλο με τις ροζ μύτες τους και έπιασαν απο μια γωνιά για να ραχατέψουν. Ο επισκέπτης - γάτος απέκτησε σήμερα όνομα: "Πατουσάς" ! Που σημαίνει ότι πλέον στην οικογένεια αριθμούμε αισίως 6 μέλη !!! Είναι μια φωτεινή μέρα η σημερινή !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na sas zisei!

siginithika... :-)

mako είπε...

πάλι συγκινήθηκες ; :P

Τι θα σε κάνουμε εσένα βρεεε !!!

(δεν είναι τέλειο που γύρισε το κοπρόγατό μου σπίτι; Ε δεν είναι;)

Ανώνυμος είπε...

Fovero! tou xeis afisei to pouli athikto?
gi afto tin kopanaei!!

na to kopseis! na mathei...


(plaka kanw, oute gw to kopsa, eimai kata!! arkei na girizei giati to diko mou to vrika oligon ntavla katw ston dromo mia mera...Theos xwresto)

Tha parw ki egw!! gia ton Nonito, na xei na tiranaei kana allon!! teli iouliou...einai poli mikra akomi, gennithikan prin 2 vdomades...

Pios tin xari tou, na xere ti to perimenei mmmm!!!

Ανώνυμος είπε...

pssst!
tha katouritheis vre! :-)

mako είπε...

maria το πουλί του άθικτο είναι. Οι όρχεις του όμως δεν υπάρχουν εδώ και κάποια χρόνια.

Εγώ είμαι υπέρ της στείρωσης σε κατοικίδια που δεν είναι καθαρόαιμα και δεν προορίζονται για εκτροφή.

Άντε με το καλό να αποκτήσει και ο Νονίτο παρεούλα, να κάνουν μαζί σκανταλιές :)

(ναι ναι ναι επάνω μου θα τα κάνω με το τρελλόγατο)

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Ξαναμανά ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!

Julia_Dream είπε...

Ετσι ειναι τα άτιμα, ξέρουν ποιος τα αγαπάει και τα φροντίζει. Αλλά μεταξύ μας, ξέρουν και πού περνούν καλά! Ειδικά τώρα που η μικρούλα Σωτηρία εβαλε ποδαράκι κάτω! Εχει να πέσει κυνηγητό! :-) Καλό μήνα!

Ανώνυμος είπε...

Kalimera! kalo mina!
pigene twra na deis sto blog ti m'ekane emena o dikos mou xthes!

mia sketi glika!