9.7.07

Συγκλονιστική ανακάλυψη !
Όλες οι έγκυες έχουν το περπάτημα της πάπιας και όλα τα μωρά όταν αρχίσουν να περπατάνε έχουν το βάδισμα του πιγκουίνου.
===========================================

Κατά τα άλλα το ωραιότερο μέρος για να περάσει ένα παιδί καλά πρωϊνό Κυριακής είναι η εκκλησία. Ειδικά όταν βαφτίζεται άλλο παδάκι (να μας ζήσεις Μαρία), και επομένως κανείς δεν ασχολείται πολύ μαζί σου.

Έτσι στο προαύλιο της εκκλησίας μπορείς να κυνηγήσεις περιστέρια. Μπορείς να ανέβεις σε ύπτια θέση τις σκάλες αφού η μαμά σε κρατάει απο τις μασχάλες και εσύ νομίζεις ότι είσαι αεροπλάνο. Μπορείς να είσαι ανεβασμένη στο πεζούλι και να κοιτάς τον κόσμο απο ψηλά. Επίσης μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο κάνοντας "γεια" με το χεράκι σου και όλοι να λένε τι χαριτωμένο κοριτσάκι που είσαι ενώ στην πραγματικότητα χαιρετάς τον σκύλο που είναι κάτω απο το παγκάκι.

Τα στασίδια είναι ιδανικά για να βάζεις τα πόδια σου ανάμεσα στα ξύλα της μπροστινής σειράς και να κρεμιέσαι. Όπως επίσης να τα ταρακουνάς όλα μαζί (ντουπ ντουπ). Οι μπονμπονιέρες είναι εκπληκτικά παιχνίδια αφου κάνουν θόρυβο αν τις κουνήσεις,, έχουν έντονα χρώματα, κορδέλες για να λύσεις, κουτάκια για να τα ανοίξεις και κάτι για να δώσεις στη μαμά να φάει ώστε να έχει απασχολημένο το στόμα της και να σταματήσει να λέει συνέχεια "Μη αυτό, όχι έτσι, φτάνει τώρα". Η ουρά των καλεσμένων είναι απίστευτη εμπειρία αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι ένα σωρό άγνωστοι σου τσιμπάνε τα μάγουλα. Μπορείς όμως να τους κάνεις όλους να παίζουν μαζί σου "κούκου τα" σκαρφαλωμένη στην αγκαλιά του μπαμπά σου.

Και φυσικά το καλύτερο έρχεται όταν σε επίσημη πρώτη βγαίνεις μεσημέρι για φαγητό με τους γονείς σου και επιτέλους τρως έξω απο το δικό τους φαγητό !!!!

2 σχόλια:

tassoula είπε...

Και νιώθεις την μεγαλη αδικία που τόσο καιρό έχανες όλες αυτές τις νοστιμιές...!)))Πολλά φιλιά!

Γεωργία είπε...

Πολλά πολλά μάκια κι από μένα!! :D :D :D