22.7.07

To κουνέλι μου είναι για διακοπές με τον παππού και την γιαγιά.

Η ψυχή μου είναι άδεια.

4 σχόλια:

Julia_Dream είπε...

Το κουνελάκι σου θα περνάει όμορφα, θα κάνει τις διακοπούλες του ;-) Ευκαιρία για τη μαμά και το μπαμπά για λίγο χρόνο τα δυό τους! Α! Και μην ξεχνάμε, έχει και εκπτώσεις. Μπορείς να εξορμήσεις στα μαγαζιά! :-) Εννοείται οτι τα περισσότερα θα είναι δώρα της Σωτηρίας!

Ανώνυμος είπε...

Πως αντέδρασε η μικρή που δεν είναι μαζί σας? Σε ζητάει? Έχω μια κόρη 18 μηνών και δεν μπορεί στιγμή μακρυά μας. Γι'αυτό τον λόγο δεν θέλησα να την αφησω για να πάω διακοπές. Θα ήθελα να μου πεις το δικό σου παιδί πως αντέδρασε μιας και είναι κοντινες οι ηλικίες.

mako είπε...

ράνια είναι νωρίς ακόμα και δεν μας έχει ζητήσει. Χτες την πήγαμε. Είναι εξοικειωμένη με τον παππού και τη γιαγιά της αφού αυτοι την κρατάνε την μισή μέρα επειδή εμείς δουλεύουμε.

Για να πάω διακοπές ούτε εγώ θα την άφηνα.

Εμείς έχουμε μια ρουτίνα όταν φεύγουμε απο το σπίτι με πολλά φιλάκια και "η μαμά πάει για δουλειά τώρα, θα βρεθούμε το απόγευμα" και κάνουμε "γεια" η μια στην άλλη.

Νομίζω πως ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι θα περάσουν πολλές μέρες μέχρι να ξαναβρεθούμε. Πρέπει όμως να κατάλαβε ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει επειδή χτες μας έδινε πολλά φιλιά συνέχεια, μας αγκάλιαζε πιο σφιχτά απο ότι συνήθως και μου έφερνε την κούκλα της να φιλήσω τις πατούσες όπως κάνω εγώ σε εκείνη.

Υποθέτω ότι πρέπει να περάσουν μερικές μέρες για να δούμε πως αντιδράει μακρυά μας.

Αν δεν έχω παραιτηθεί εγώ μέχρι τότε απο τη δουλειά και πάω στο κοριτσάκι μου :)

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Σε προετοιμάζω για την περίπτωση να περνάει τόσο καλά που να μην της λείψετε. Πονάει σαν πιθανότητα, αλλά εάν ζει με παππού και γιαγιά είναι μια ισχυρή πιθανότητα :)