15.11.07

Ναι λοιπόν ! Είμαστε ακόμα ζωντανές και σκληρά εργαζόμενες. Μετά απο σχεδόν 2 μηνες στην ανεργία, πολλά πολλά interview και ερωτήσεις όπως "α έχετε και παιδάκι - πόσο είπαμε ότι είναι;" 19 μηνών (εσωτερική σκέψη δική τους: φτου θα κάνει και άλλο !!!) καλά θα σας ειδοποιήσουμε .....

Βρήκα δουλειά - όχι την καλύτερη ομολογουμένως - αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον ξαναδουλεύω.

Η Σωτηρία έβαλε νέες λέξεις στο στοματάκι της. Βωβοοοο που είναι το βιβλίο. Και αλιμονό μας αν δεν της διαβάσουμε το βράδυ το βιβλίο με τις γάτες. Και τρις αλί αν της το πάρουμε απο τα χέρια πριν κοιμηθεί. Όλα τα παιδάκια κοιμούνται με αρκουδάκια. Η δικιά μου η τσούπρα παρατησε την καμηλοπάρδαλη και κοιμάται αγκαλιά με ένα βιβλίο !!!! Λέει και αυγό και κακά όταν λερωθεί και γιογιο αλλα για να κάτσει εκεί δεν το παιρνει ακόμα απόφαση.

Κοιμάμαστε ακόμα αγκαλιά. Χέρι χέρι όλο το βράδυ. Καμια φορά με ψάχνει μεσα στον ύπνο της και μου σκάει φιλιά όπου βρει. Της λείπω. Είχε μαθει αλλιώς αυτούς τους δυο μήνες. Και εγώ το ίδιο.

Τσατίζομαι! Δεν είναι δυνατόν να αποτελεί πια πολυτέλεια για μια μάνα να μείνει σπίτι να μεγαλώσει το παιδί της. Τι στο καλό ζητάω;;;; Τα πρωτα δυο χρόνια της ζωής του παιδιού μου να είμαι εκεί. Μέρα νύχτα. Και απλά δεν γίνεται .... δεν βγαίνει .... αλλά ας μη γκρινιάζω.

13 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Καλώς επέστρεψες, λοιπον - κι έχεις δίκιο, είναι πολυτέλεια...
μα δεν βγαίνει - και ζοριζόμαστε όλες..
Τι να σου πω;; Κουράγιο; Υπομονή;
Τα ίδια περνάμε - το παιδί να μεγαλώνει, και να μην το προλαβαίνεις...

Καλό ξεκίνημα με τα βιβλία - μακάρι να τα αγαπάει πάντα έτσι!

Χαίρομαι που είσαστε καλά :))

Καλό βράδυ

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως η αγορα εργασιας ειναι ακομη πιο δυσκολη απ'οτι περιμενει κανεις...
Καλο κουραγιο και καλη συνεχεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς όρισες και καλορίζικη στη δουλειά!!
Μου έλειψες. Κάθε μέρα έμπαινα με την ελπίδα να μάθω τα νέα κατορθώματα της Σωτηρίας.
Όσο για το ζόρι... Σε μία εβδομάδα ξεκινώ κι εγώ δουλειά και θα αφήσω την πριγκίπισσά μου μετά από σχεδόν 14 μήνες. Υποψιάζομαι πως πρέπει να είναι.
Όπως και να 'χει χαίρομαι που τα πράγματα πήραν έναν καλό δρόμο για σένα. Καλή συνέχεια!!
Αφροδίτη

Ανώνυμος είπε...

Καλό ξεκίνημα στην δουλειά, και όσο μπορείς να περνάς δημιουργικά τις ώρες με την μικρούλα. Όσο για το βιβλίο στο κρεβάτι και ο δικός μου έτσι κάνει...και προσπαθώ τουλάχιστον να έχει μαλακό εξώφυλλο!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που επέστρεψες και είσαι καλά. Μου άρεσαν οι αναρτήσεις σου και ήλπιζα να σε ξαναδιαβάσω . Ευχομαι τα καλύτερα για σενα και το αγγελούδι σου
φιλιά

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Καλή σου μέρα "μαμά" και καλά αρχή
Καλή σου μέρα Σωτηρία
από "κοντά" πια :))))

faraona είπε...

ΚΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ...ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ Μ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Julia_Dream είπε...

Καλως την γλυκιά μανούλα! Μας λείψατε και εσυ και η γλυκιά Σωτηρία! Καλη αρχή στη νέα δουλειά, εύχομαι να πάνε όλα καλα! :-)

Ανώνυμος είπε...

άντε βρε μαράκι!!μας έλειψες!!!
Φιλάκια πολλά

APOTINEDRA είπε...

Καλώς τες! Σας πεθυμήσαμε..

tassoula είπε...

Καλώς επέστρεψες!
Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν!
Πολλά φιλιά στην μικρή!

mama.eton37 είπε...

Οπως, υποθέτω έχουμε όλοι αντιληφθεί εδώ και πολλά χρόνια ζούμε στην χώρα του ...μάρλμπορο..Φέρνουμε στον κόσμο τα μωρά μας κάποια στιγμή πιά λίγο πριν σιγήσει το βιολογικό ρολόϊ, μαμάδες 30+, κι ανακαλύπτουμε σιγά σιγά, ανάλογα με την ηλικία του μωρού μας πόσο χάλια είναι η κατάσταση σ'αυτή την χώρα..Απο τα μαιευτήρια με τις 50% καισαρικές, μέχρι τους γιατρούς που λειτουργούν ως ντίλερ γαλατάδων σαμποτάροντας τον θηλασμό. Κι αργότερα στο «μέσον» για μια θέση σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό για όσες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα του ιδιωτικού. Ασφαλώς μέσα σ'αυτά δεν είναι να απορείς που στην Ελλάδα ΟΥΔΕΙΣ μιλάει για άδεια λοχείας τουλάχιστον ένα εξάμηνο, ή πολιτικές όπως άδεια με μειωμένες αποδοχές για δύο χρόνια. ΟΥΔΕΙΣ. Είναι βλέπεις όλοι πολύ απασχολημένοι με τον εαυτούλι τους (τελικά)...

Ανώνυμος είπε...

Καλώς επιστρέψατε.. αν και δεν ανησυχούσα αλήθεια, ξέρω πως εσύ ειδικά μπορείς να τα καταφέρεις σε κάθε κατάσταση! :)